Xiaomi Black Shark 2 îşi dezvăluie prima captură de ecran

747 ori
<b>Xiaomi Black Shark 2 îşi dezvăluie prima captură de ecran</b>Suntem la doar o săptămână distanţă de marele anunţ al lui Xiaomi Black Shark 2. Telefonul de gaming va debuta pe 18 martie şi până atunci continuă scăpările şi teaserele. Azi vedem o captură de ecran extrasă de pe acest

Suntem la doar o săptămână distanţă de marele anunţ al lui Xiaomi Black Shark 2. Telefonul de gaming va debuta pe 18 martie şi până atunci continuă scăpările şi teaserele. Azi vedem o captură de ecran extrasă de pe acest device şi recapitulăm ce ştim despre telefon.

Xiaomi Black Shark 2

Black Shark 2 a apărut până acum în fotografii hands on, teasere şi benchmark-uri. Ştiam că are cameră duală, un sistem avansat de răcire şi procesor Snapdragon 855, plus 12 GB RAM. Interfaţa a fost partajată online de către cofondatorul Xiaomi, Lin Bin. Sincer să fiu nu sunt prea impresionat de UI, mai ales pentru că iconurile au extra contururi, care mă duc cu gândul la Android Ice Cream Sandwich sau Jelly Bean.

Se merge pe o temă robotică şi fosforescenţă, iar imaginea confirmă şi aspectul 19.5:9, dar nu şi rezoluţia acestui device. Aş paria pe Full HD+, dar suntem deschişi şi la surprize. Xiaomi Black Shark abia a ajuns în Europa recent, iar Black Shark Helo a rămas în China. Putem doar să sperăm că Black Shark 2 va sosi şi pe continentul nostru.

Vă aduce şi 256 GB stocare un ecran AMOLED de 6+ inch şi încărcare rapidă la 27W.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×