10 motive pentru care să cumperi Samsung Galaxy S II

3.139 ori
<b>10 motive pentru care să cumperi Samsung Galaxy S II</b>Super telefonul celor de la Samsung a ajuns și pe plan local, iar stocurile magazinelor online și al operatorilor de telefonie mobilă - Orange s-au epuizat rapid. Bineînțeles că pe plan local vorbim de maxim câteva mii de unități, dar...

Super telefonul celor de la Samsung a ajuns și pe plan local, iar stocurile magazinelor online și al operatorilor de telefonie mobilă - Orange s-au epuizat rapid. Bineînțeles că pe plan local vorbim de maxim câteva mii de unități, dar efervescența din jurul lui SGS II este maximă. Mă uit la discuțiile de pe twitter unde zilnic sunt persoane care lasă impresii vizavi de acest model. Acum îl am și eu în teste - același model de la evomag.ro - și să vedem un top 10 al motivelor pentru care Galaxy S II este dezirabil. Ordinea este aleatore.

1. Performanță pură - procesor dual-core la 1.2 Ghz și 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB. Niciun alt smartphone de pe plan local nu îndeplinește aceste cerințe hardware. HTC Sensation se apropie, dar are doar 768 Mb RAM și doar 1 GB ROM - insuficient în opinia mea pentru un telefon ce se dorește a fi de top.

2. Ecranul SuperAMOLED Plus - deși nu mi se pare a crea același efect ca la Galaxy S și de vină ar fi că displayul a crescut de la 4 inch la 4.3 inch, dar rezoluția a rămas aceeași de 480x800 pixeli. Rămâne cel mai bun display din piață și doar iPhone 4 cu retina display îl concurează, însă nu am de gând să-mi iau un telefon cu diagonală sun 4 inch.

3. Grosimea de 8.5 mm și greutatea de 116 grame - este ușor în adevăratul înțeles al cuvântului. La prima vedere vei rămâne impresionat de cât de subțire a ajuns SGS II. Samsung a reușit să coboare sub 9 mm și nu știu dacă iPhone 4S sau 5 va atinge o valoare mai redusă. Aș zice că este un telefon supersubțire.

4. Camera de 8 Megapixeli - am făcut o serie de fotografii și clipuri. Sunt impresionat. Puterea oferită de pachetul tehnologic permite o filmare full HD - 1920x1080 pixeli de mare efect. Fotografiile sunt superbe și chiar acolo unde lumina nu este prielnică reușește să evidențieze ceea ce este fotografiat. La acest capitol și LG Optimus 2X se descurca onorabil și bănuiesc că telefoanele dual-core în general se mișcă bine la, să vedem HTC Sensation - aflat în teste pe mobilissimo.ro

5. Designul - un cârcotaș va spune că seamănă cu iPhone 4. Mie mi se pare că se trage din Samsung Omnia 7 cu forme un pic mai dreptunghiulare și mai puțin rotunjit decât Samsung Galaxy S. Mi se pare a fi bine închegat și nu mai scârțâie nimic față de predecesor.

6. Android 2.3 Gingerbread - tot ce este mai bun vizavi de Android în acest moment. Cu siguranță că SGS II va face trecerea la Android Ice Cream Sandwich de la toamnă sau în prima parte a lui 2012. îl recomandă datele hardware și Google a promis că timp de 18 luni de la lansare fiecare device Android va primi noile versiuni ale sistemului de operare mobil.

7. Prețul - momentan este în jur de 2.399 lei și va mai coborî până spre 2.000 de lei în această vară. Dacă ar fi să-l compar cu alte telefoane Android aș zice că este decent. Vorbim de cel mai puternic telefon, cu un design superb. Doar nu vă așteptați să coste 1.600 de lei. Mă bucur că nu au mai făcut gafa de la Samsung Galaxy Tab când la momentul în care a devenit disponibilă în .ro costa peste 3.300 de lei și acum a coborât sub 1.500 de lei.

8. Autonomie - aici trebuie să trag o concluzie după ce îl testez. Am citit multe reviewuri din dot. com sau dot ro și a fost punctat pozitiv. Are și o baterie uriașă de 1.650 mAh - uriașă dacă ne uităm la grosimea telefonului de 8.49 mm. Ai zice că este o minune faptul că au strecurat-o în smartphone.

9. Capacitățile multimedia - poți viziona clipuri sau filme de înaltă rezoluție, aduce DLNA și Wi-Fi direct, bluetooth 3.0 pentru conectivitate maximă. Spațiu de stocare este arhisuficient ajungâng la maxim 48 GB. Plus că suportă 3G până la viteze de 21 Mbps.

10. Cel mai bun telefon din lume în acest moment - părere personală, susținută de vânzările spectaculoase ale acestui Android. în Coreea de Sud a atins 1 milion de unități vândute în 30 de zile spulberând aceeași cifră atinsă de Samsung Galaxy S în 70 de zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×