HTC prezintă serviciul de gaming Onlive și o inițiativă pentru dezvoltatori: HTC Pro

1.248 ori
<b>HTC prezintă serviciul de gaming Onlive și o inițiativă pentru dezvoltatori: HTC Pro</b>Evenimentul Uplinq 2011 a inclus printre altele o prezentare HTC, care s-a axat pe serviciile companiei și colaborarea sa cu dezvoltatorii. CEO-ul producătorului taiwanez, Peter Chou a ținut discursul central al conferinței, care l-a avut ca vorbitor...

Evenimentul Uplinq 2011 a inclus printre altele o prezentare HTC, care s-a axat pe serviciile companiei și colaborarea sa cu dezvoltatorii. CEO-ul producătorului taiwanez, Peter Chou a ținut discursul central al conferinței, care l-a avut ca vorbitor cu o zi înainte și pe Stephen Elop, CEO Nokia.

Printre serviciile prezentate s-a numărat și cel Onlive, axat pe gaming și nu numai. Acesta va opera pe baza unor soluții cloud și va permite utilizatorului să integreze și un controller în experiența de gaming de pe tabletă și poate și de pe smartphone. Peter Chou a mai menționat că HTC este cel mai proeminent brand Android și cel mai important furnizor de telefoane cu acest OS din lume.

HTC Onlive

Apoi s-a vorbit despre importanța dezvoltatorilor, care sunt acum în număr de peste 450.000 în cazul lui Android. Chou a anunțat lansarea unui program pentru acești specialiști, sub numele de HTC Pro, un program pentru dezvoltatori, fie ei profesioniști sau la început de drum. Aceștia vor beneficia de SDK-urile producătorului taiwanez și toate tool-urile software de care au nevoie.

HTC Pro

în plus ei vor putea permite aplicațiilor să acceze interfața Sense sau să se folosească de stylusul tabletei Flyer.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×