HTC Sensation - iată experiența de gaming la nivel dual core (Video)

2.936 ori
<b>HTC Sensation - iată experiența de gaming la nivel dual core (Video)</b>După ce am scos din cutie HTC Sensation în fața camerei și v-am prezentat o serie de teste benchmark cu acest telefon dual core furnizat de evoMAG.ro a venit momentul sesiunii de gaming pe acest terminal. Din păcate, ecranul qHD este atât...

După ce am scos din cutie HTC Sensation în fața camerei și v-am prezentat o serie de teste benchmark cu acest telefon dual core furnizat de evoMAG.ro a venit momentul sesiunii de gaming pe acest terminal. Din păcate, ecranul qHD este atât binecuvântare cât și blestem pentru acest smartphone, deoarece încă nu există jocuri HD de la Gameloft compatibile cu acest model.

Astfel, ne-am încercat priceperea în ale jocurilor cu câteva titluri obișnuite Android, cu o grafică destul de bună pentru a scoate în evidență performanța lui Sensation. Primul titlu testat a fost Robo Defense, un joc inspirat din faimosul Plants vs Zombies, plantele și zombii fiind înlocuiți cu roboți și soldați.

Culorile sunt vii în acest titlu, dar lipsa de gameplay antrenant ne-a făcut să trecem la Skies of Glory, un simulator de lupte aeriene din al doilea război mondial. Meniul de joc nu este foarte variat, dar perspectiva de gaming arată bine, privind din punctul de vedere al pilotului. Grafică este atractivă, iar avionul Spitfire arata și se comportă destul de realist, având în vedere dificultatea de control a jocului.

HTC Sensation - iată experiența de gaming la nivel dual core (Video)

în cele din urmă am testat Tiki Golf 3D, un joc de golf foarte colorat și care nu provoaca utilizatorul prea mult. Per total putem spune că experiența de gaming de pe HTC Sensation arată bine, în ciuda lipsei titlurilor HD pe care le-am putea testa.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×