15% reducere la produsele Cosmote și Germanos, În noaptea lansării lui iPhone 4 (16 decembrie)

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 2.380 ori
<b>15% reducere la produsele Cosmote și Germanos, În noaptea lansării lui iPhone 4 (16 decembrie)</b>După cum vă informam într-un articol anterior, 16 decembrie este o zi mare pentru Cosmote România, operatorul urmând să lanseze la ora 22.00 handsetul iPhone 4. în aceeași seară, Vodafone România va lansa acest smartphone la sediul sau din...

După cum vă informam într-un articol anterior, 16 decembrie este o zi mare pentru Cosmote România, operatorul urmând să lanseze la ora 22.00 handsetul iPhone 4. în aceeași seară, Vodafone România va lansa acest smartphone la sediul sau din București. Cosmote își va însoți debutul de iPhone cu o ofertă specială, ce presupune reduceri de 15%.

Reducerile se aplică la toate produsele Cosmote și Germanos, în 13 magazine din țară și sunt disponibile între orele 22:00 (16 decembrie) și 01:00 (17 decembrie). Lista cu magazinele ce oferă această promoție o descoperiți mai jos, incluzând filiale Cosmote și Germanos din București, Constanța, Iași, Cluj, Brașov, Sibiu, Timișoara și Craiova.

București

Germanos

B-dul Magheru, nr.18, sector 1

COSMOTE

B-dul Magheru, nr. 35 sector 1

Germanos

B-dul Corneliu Coposu, nr. 1A, parter, sector 3

Constanța

Germanos

Mihai Viteazu, nr.15 bl. M14, parter

Iași

Germanos

B-dul ștefan Cel Mare și Sfânt, nr.5, bl. A1-2, Parter

Cluj

Germanos

Str. Mihai Viteazu, nr. 33-35

COSMOTE

Str. 21 Decembrie 1989, nr. 17

Brașov

Germanos

Str. Republicii, nr. 9

COSMOTE

Str. Mureșenilor, nr. 17

Sibiu

Germanos

Str. Nicolae Bălcescu nr.43

Timișoara

Germanos

Piața Victoriei, nr. 5

Craiova

Germanos

Str. Calea București, bl. 31B

COSMOTE

Calea București, bl. 21C

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×