Telefoanele Philips cu baterie longevivă, acum și În România

2.752 ori
<b>Telefoanele Philips cu baterie longevivă, acum și În România</b>Star Print, leader în distribuția IT&C a anunțat recent lansarea pe piața românească a unei noi game de telefoane mobile Philips. Acest brand este cunoscut pentru faptul că include terminale compacte, user-friendly și cu baterii cu durată de...

Star Print, leader în distribuția IT&C a anunțat recent lansarea pe piața românească a unei noi game de telefoane mobile Philips. Acest brand este cunoscut pentru faptul că include terminale compacte, user-friendly și cu baterii cu durată de viață foarte lungă.

începând cu luna în curs, handseturile Philips vor fi comercializate prin intermediul distribuitorului Star Print în rețelele GSM specializate. La această oră, portofoliul Philips din România include următoarele modele din seria Xenium: X100, X501, X503, X510 și X806. Fiecare dintre aceste handseturi include baterii cu o perioadă de standby ce atinge între o lună și 2 luni.

Timpul de convorbire este de 7.5, până la 16 ore. Cel mai accesibil telefon din această gamă este Philips Xenium X100, care vine cu funcții simpliste, precum MP3 player, lanternă, radio FM și slot pentru carduri de memorie. în plus terminalul suporta conectivitate GSM și GPRS și folosește un display TFT de 1.8 inchi. Important de menționat este că acest model este un dual SIM.

Philips Xenium X503 este un handset compact, ce vine cu o cameră de 3.2MP, radio FM cu RDS, Bluetooth stereo și slot pentru carduri microSD. și acest model este dual SIM, ca și Xenium X510 care upgradează lista de specificații cu un ecran touch de 2.4 inchi. X510 mai include și o cameră de 2MP, conectivitate Bluetooth și GSM și un slot microSD.

în cele din urmă, modelul high end al gamei este X806, cu un design atractiv, display TFT de 3.5 inchi, cameră de 5MP, slot microSD și memorie internă de 47MB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×