Oxygen Audio lansează dock-ul iPhone pentru automobile

Autor:  | Publicat în:  Accesorii Auto 1.337 ori
<b>Oxygen Audio lansează dock-ul iPhone pentru automobile</b>Oxygen Audio tocmai a anunțat că va lansa un nou accesoriu care permite integrarea lui Apple iPhone în bordul automobilului dumneavoastră. Astfel, compania va pune în vânzare atât un radio de mașină compatibil cu handsetul Apple, cât și un dock...

Oxygen Audio tocmai a anunțat că va lansa un nou accesoriu care permite integrarea lui Apple iPhone în bordul automobilului dumneavoastră. Astfel, compania va pune în vânzare atât un radio de mașină compatibil cu handsetul Apple, cât și un dock auto dedicat.

Pe numele său O'Car, acest produs este primul radio auto creat special pentru a fi compatibil cu iPhone, în vreme ce O'Dock are un nume destul de relevant pentru funcțiile sale. Ambele produse vor fi prezentate la CES 2011 în Ianuarie, ele suportând funcții multimedia de ultimă oră, cum ar fi conexiunea la serviciul Pandora.

Restul de funcții includ și apelarea Bluetooth, apelare pe bază de comandă vocală și multe alte dotări de acest gen. în vreme ce Oxygen dezvolta astfel de soluții, Ford îmbunătățește integrarea tehnologiei Microsoft Sync în automobil, iar BMW se "împrietenește" cu BlackBerry-urile prin sistemul ConnectedDrive.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×