2 noi telefoane de la Samsung: MyShot si Spex

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.104 ori
<b>2 noi telefoane de la Samsung: MyShot si Spex</b>Samsung Telecommunications America a anuntat ieri telefoanele MyShot (SCH-r430) si Spex (SCH-r210), primele handseturi disponibile prin MetroPCS care opereaza in spectrul AWS. Terminalele vor fi disponibile incepand cu luna aprilie si sunt primele...

Samsung Telecommunications America a anuntat ieri telefoanele MyShot (SCH-r430) si Spex (SCH-r210), primele handseturi disponibile prin MetroPCS care opereaza in spectrul AWS.

Terminalele vor fi disponibile incepand cu luna aprilie si sunt primele telefoane ale companiei MetroPCS care opereaza in spectrul Advanced Wireless Services (AWS) in frecvente de 1.7/2.1 GHz. Samsung MyShot este dotat cu o camera de 1.3 megapixeli, speakerphone, WAP, recunoastere vocala si un display extern de 1.0 inch, 65.000 de culori CSTN si o rezolutie de 96 x 96 pixeli. De asemenea, MyShot include si un display principal de 1.9 inch, 262.000 de culori CSTN si o rezolutie de 128 x 160 pixeli.

Samsung Spex suporta Bluetooth Wireless, ca si MyShot si soseste de asemenea dotat cu un speakerphone, servicii de mesagerie, plus un display de 65.000 de culori CSTN si o rezolutie de 128 x 128 pixeli. Ambele telefoane ofera acces la continuturi downloadabile, cum ar fi jocuri, sonerii si wallpaper-uri. Pentru mai multe informatii despre aceste noi terminale accesati metropcs.com sau samsungwireless.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×