Palm versus iPhone

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.447 ori
<b>Palm versus iPhone</b>Palm Inc, creatorul computerelor de tip hand-held a angajat un software designer profesionist din Silicon Valley pregatindu-se sa raspunda provocarii lansate de Apple prin terminalul iPhone. Designerul este chiar Paul Mercer, fost angajat Apple care a si...

Palm Inc, creatorul computerelor de tip hand-held a angajat un software designer profesionist din Silicon Valley pregatindu-se sa raspunda provocarii lansate de Apple prin terminalul iPhone.

Designerul este chiar Paul Mercer, fost angajat Apple care a si inceput deja sa lucreze la proiectul celor de la Palm in urma cu trei saptamani. Desi mai sunt cateva luni pana la punerea pe piata a terminalului iPhone, interfata sa flexibila a impresionat membrii industriei mobile, inclusiv pe cei de la Palm. Exista deja telefoane similare cu gadgetul celor de la Apple, cum ar fi Prada Phone de la LG, dar iPhone ramane in continuare cel mai asteptat terminal al anului.

Expertii din industria mobila afirma ca datorita telefonului de la Apple, noile produse vor fi fortate sa puna accentul mai mult pe designul software decat hardware. Desi Palm au fost pionierii pe piata PC-urilor hand-held, in ultimii ani concurenta a devenit din ce in ce mai puternica datorita noilor produse ale marilor companii cum ar fi Sony Ericsson, Motorola, Nokia sau HTC. In 2006 Palm a cedat un pic adoptand sistemul de operare Windows Mobile pe una din versiunile sale de smartphone Treo.

Paul Mercer este cu siguranta asul din maneca pentru Palm, deoarece a fost unul dintre designerii lui Z5 de la Samsung, cel mai bine vandut MP3 player din Coreea de Sud.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×