BlackBerry 8120 Pearl lansat in premiera de SunCom

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.051 ori

Va incanta un BlackBerry 8120 Pearl dotat cu Wi-Fi si programat pentru lansare prin intermediul celor de la T-Mobile in luna februarie? Ei bine ce ati zice daca v-am spune ca terminalul este disponibil acum prin SunCom? In cazul in care va aflati in zona...

Va incanta un BlackBerry 8120 Pearl dotat cu Wi-Fi si programat pentru lansare prin intermediul celor de la T-Mobile in luna februarie? Ei bine ce ati zice daca v-am spune ca terminalul este disponibil acum prin SunCom?

BlackBerry 8120 Pearl lansat in premiera de SunCom

In cazul in care va aflati in zona de acoperire a acestui operator si aveti 220 de dolari cu care nu stiti ce sa faceti, puteti cumpara un BlackBerry 8120 Pearl prin intermediul acestei companii. Pretul include si taxele initiale ale abonamentului, astfel ca ar fi bine sa fiti siguri de achizitia acestui smartphone Wi-Fi, caruia ii lipseste tastatura completa QWERTY. Din fericire, exista si utilizatori care apreciaza tastatura SureType a telefonului produs de RIM.

Vi se va parea ciudat sa aflati ca SunCom a fost recent achizitionat de catre T-Mobile... Intrebarea care urmeaza este evidenta: "Cum reuseste o filiala sa lanseze un telefon inaintea companiei-mama?". Ei bine, de vreme ce compania-mama are un inventar urias de modele BlackBerry 8100 Pearl de livrat, sarcina noii lansarii este lasata in seama filialei. BlackBerry 8120 Pearl va fi disponibil in varianta de culoare albastra pe care o vedeti in imaginea de mai sus, dar daca doriti varianta "ametist" oferita de T-Mobile va mai trebui sa asteptati cateva saptamani.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×