2 noi telefoane Nokia XpressMusic (5320, 5220) cu preturi de aproximativ 200 de euro

Autor:  | Publicat în:  Nokia 4.472 ori
<b>2 noi telefoane Nokia XpressMusic (5320, 5220) cu preturi de aproximativ 200 de euro</b>Nokia a prezentat astazi oficial cele mai noi telefoane din seria XpressMusic, modelele 5320 si 5220, care vor fi disponibile la preturi cuprinse intre 160 si 220 de euro (fara taxe). Nokia 5320 XpressMusic soseste cu un design dinamic si cu feature-uri...

Nokia a prezentat astazi oficial cele mai noi telefoane din seria XpressMusic, modelele 5320 si 5220, care vor fi disponibile la preturi cuprinse intre 160 si 220 de euro (fara taxe).

Nokia 5320 XpressMusic soseste cu un design dinamic si cu feature-uri Web 2.0. Prin intermediul functiei "Say and Play", utilizatorii pot asculta melodia preferata doar rostind numele artistului sau al melodiei. Noul telefon soseste dotat cu taste XpressMusic, un jack audio de 3.5 mm, in vreme ce bateria sa rezista 24 de ore in modul playback audio. Calitatea sunetului este imbunatatita cu ajutorul unui chip audio peformant, in vreme ce melodiile preferate pot fi stocate in memoria de 8GB a telefonului, sau cu ajutorul cardurilor de memorie.

Acelasi telefon prezentat astazi de catre producatorul finlandez va va permite sa efectuati transferuri rapide de muzica prin intermediul conexiunii HS-USB si va trebui sa aflati ca terminalul suporta si conectivitate HSDPA. Si la capitolul aplicatii, acest handset sta bine, sosind cu un browser full , oferind acces la serviciul Ovi si Nokia Search 4.1, in vreme ce tastele de gaming N-Gage sunt la post, gata de a multumi fanii de jocuri pe telefonul mobil.

Nokia 5320 Xpress Music isi va face aparitia pe piata incepand cu toamna acestui an, la un pret estimat la 220 de euro (fara taxe).

Cel de-al doilea model lansat astazi de catre Nokia este 5220, un alt telefon din seria XpressMusic. Acesta ofera o abordare unica la capitolul design, prin intermediul unui stil asimetric. Bateria handsetului rezista 24 de ore in mod playback audio, iar telefonul soseste cu taste muzicale si un jack audio de 3.5mm. Telefonul isi va face aparitia pe piata in toamna la pretul de 160 de euro (fara taxe).

Nokia 5220

Impreuna cu telefoanele anuntate astazi, Nokia a prezentat publicului si noile mini-difuzoare Nokia MD-8. Acestea incap cu usurinta in buzunar si ofera un sunet clar, stereo prin intermediul unor gadgeturi ultra-portabile, a caror baterie rezista 40 de ore. Difuzoarele includ si antene FM, iar accesoriile vor fi disponibile incepand cu vara acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×