Mobilpay.ro, marele castigator de la gala No Cash

1.983 ori
<b>Mobilpay.ro, marele castigator de la gala No Cash</b>In data de 21 aprilie a avut loc gala No Cash, care a nominalizat cele mai bune servicii din domeniul bancar si domeniile adiacente. Marele castigator a fost in acest an Mobilpay.ro, la categoria "pionierat in industria platilor fara numerar", unde...

In data de 21 aprilie a avut loc gala No Cash, care a nominalizat cele mai bune servicii din domeniul bancar si domeniile adiacente. Marele castigator a fost in acest an Mobilpay.ro, la categoria "pionierat in industria platilor fara numerar", unde rivaliza cu nume mari ca BRD, Orange Romania, Credit Europe Bank sau Citibank.

Mobilpay.ro este un serviciu care ofera proprietarilor de afaceri online sansa de a-si monetiza continuturile si traficul, cu ajutorul unor noi solutii de plata. Aceste solutii folosesc telefonul mobil si se pare ca mobilpay.ro este la aceasta ora cea mai eficienta metoda de colectare plati de pe piata. De remarcat este faptul ca initierea si operarea acestei solutii nu costa practic nimic, iar comisioanele sunt calculate in functie de tranzactie, fiind totusi fixe -1.40 euro/tranzactie (indiferent de valoare/volum).

Trebuie sa aflati ca mobilpay.ro refuza serviciile cu caracter pornografic, jocurile de noroc si cele de telefonie mobila, verificandu-si clientiii inainte de activarea conturilor. Desi mobilpay.ro este destinat atat persoanelor juridice, cat si celor fizice, acestea din urma nu pot beneficia de o astfel de oferta din cauza legislatiei din Romania. Mobilpay.ro este oferit de catre Netopia System, cunoscut pentru celebrul web2sms.ro, ale carui functionalitati isi fac aparitia si in cadrul acestui serviciu. Dupa ce va deschideti un cot mobilpay.ro, veti beneficia de functionalitatile oferite de web2sms.ro, valoarea unui SMS trimis fiind de 0.039 euro (fara TVA).

Comisioanele si valoarea SMS-urilor vor fi deduse din sumele tranzactionate prin mobilpay.ro.

Pentru a testa sistemul accesati aceasta adresa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×