Numere de 10 cifre la apelurile in reteaua locala prin Romtelecom

Autor:  | Publicat în:  Romtelecom 1.770 ori
<b>Numere de 10 cifre la apelurile in reteaua locala prin Romtelecom</b>Incepand cu data de 3 mai, vom forma 10 cifre pentru a efectua un apel in reteaua locala, prin intermediul operatorului Romtelecom, dupa cum ne informeaza Evenimentul Zilei. Schimbarea va reprezenta adaugarea indicativului de arie geografica inaintea...

Incepand cu data de 3 mai, vom forma 10 cifre pentru a efectua un apel in reteaua locala, prin intermediul operatorului Romtelecom, dupa cum ne informeaza Evenimentul Zilei. Schimbarea va reprezenta adaugarea indicativului de arie geografica inaintea numarului apelat, dupa cum procedam pana acum cu apelurile interjudetene.

Modificarea se aplica pentru toate convorbirile locale si nationale, decizia fiind luata de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) si avand ca scop alinierea Romaniei la standardele europene. Trecerea la noul sistem de numerotatie se va face in 2 etape, prima debutand pe 3 mai. Intre aceasta data si 31 iulie 2008, vom putea apela numere de telefon, atat in formatul vechi, cat si in cel nou si vom fi informati de fiecare data despre modificarea numerelor.

Incepand cu 1 august 2008 si pana in data de 30 septembrie, abonatii vor putea utiliza doar noua numerotatie, fiind de asemenea informati despre aceasta modificare. Decizia transforma si numerele serviciilor de interes public, adaugandu-se cifra "1" in fata numarului folosit pana acum. Serviciile judetene (jandarmerie, taxi) vor putea fi apelate prin formarea numarului de telefon plus indicativul de arie geografica. De mentionat este faptul ca numarul de urgenta 112 va ramane neschimbat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×