2 noi terminale Palm, Zeppelin si Skywriter se lanseaza in 2008

Autor:  | Publicat în:  Palm 961 ori
<b>2 noi terminale Palm, Zeppelin si Skywriter se lanseaza in 2008</b>Cei de la TamsPPC au obtinut o informatie in premiera care anunta 2 noi terminale Palm, care vor fi lansate in 2008: modelele Zeppelin si Skywriter. Informatia a "scapat" prin intermediul unei invitatii la un eveniment destinat developerilor. Acestia isi...

Cei de la TamsPPC au obtinut o informatie in premiera care anunta 2 noi terminale Palm, care vor fi lansate in 2008: modelele Zeppelin si Skywriter.

Informatia a "scapat" prin intermediul unei invitatii la un eveniment destinat developerilor. Acestia isi vor prezenta aplicatiile, care vor fi testate pe noile terminale. Zeppelin ar putea fi Palm Treo 800w, in vreme ce Skywriter seamana cu Treo Centro, conform unor surse interne. Ramane de vazut cum vor evolua aceste 2 noi modele si daca avem de-a face doar cu un simplu zvon, sau cu rivali ai lui HTC Touch Diamond.

Urmatorul pas? Fie un concept/zvon/imagine scapata fie o lista cu specificatii furnizata de catre cei de la FCC... Recent am vazut numeroase lansari de handseturi multimedia si destinate trendsetterilor, astfel ca ar fi timpul ca si utilizatorii business sa beneficieze de noutati. Va fi totusi un an bogat pentru acestia, avand in vedere faptul ca vom vedea pe piata iPhone 3G, BlackBerry 9000, Sony Ericsson XPERIA X1 si HTC Touch Diamond.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×