2 telefoane destinate publicului feminin: Samsung L310 si L320

2.427 ori
<b>2 telefoane destinate publicului feminin: Samsung L310 si L320</b>Samsung a lansat 2 terminale car par smulse din lumea modei, destinate pietei est-europene, L310 (in dreapta in imaginea urmatoare) si L320 (stanga). De fapt, aceste 2 telefoane pot fi considerate atat de "fashion", incat Samsung afirma ca ele sunt...

Samsung a lansat 2 terminale car par smulse din lumea modei, destinate pietei est-europene, L310 (in dreapta in imaginea urmatoare) si L320 (stanga).

De fapt, aceste 2 telefoane pot fi considerate atat de "fashion", incat Samsung afirma ca ele sunt destinate publicului feminin. Suportul pentru conectivitate EDGE si GSM tri-band nu impresioneaza pe nimeni, dar banuim ca designul va fi feature-ul care va atrage atentia publicului si privire dusmanoase ale celor de la Nokia. La urma urmei, aceste 2 terminale seamana izbitor cu cele din seria L'amour si poate asa se explica si acel "L" din numele modelului.

Ambele handseturi sunt dotate cu camere de 2 megapixeli, Bluetooth si sloturi microSD, in vreme ce L320 include si un display extern. Noile terminale Samsung includ si o aplicatie care calculeaza calorii, dar si softuri care va recomanda ce parfumuri sa folositi. L310 va fi disponibil la pretul de 220 de euro, in vreme ce L320 va costa 240 de euro, iar terminalele vor fi puse in vanzare luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×