Smartphone-ul Samsung i900 cu camera de 5 megapixeli, confirmat

2.792 ori
<b>Smartphone-ul Samsung i900 cu camera de 5 megapixeli, confirmat</b>Samsung i900 a fost depistat pe blogurile de specialitate in urma cu o saptamana, trecand drept smartphone-ul dotat cu touchscreen si camera de 5 megapixeli, dar nefiind mai mult decat un zvon. Iata ca acum zvonul devine realitate, iar acest terminal...

Samsung i900 a fost depistat pe blogurile de specialitate in urma cu o saptamana, trecand drept smartphone-ul dotat cu touchscreen si camera de 5 megapixeli, dar nefiind mai mult decat un zvon.

Iata ca acum zvonul devine realitate, iar acest terminal dotat cu Windows Mobile 6.1 se pare ca va vedea lumina zilei in luna septembrie a acestui an. MobiFrance ne informeaza, prin intermediul unwiredview.com ca ar fi contactat o serie de surse din cadrul Samsung Franta, care au confirmat faptul ca se lucreaza la Samsung i900. Se pare ca terminalul va fi anuntat in cadrul showului Mobile World Congress de la Barcelona.

Aceiasi editori de la MobiFrance au realizat si imaginea de mai sus, in Photoshop, luand imaginea lui Samsung F490 si atasandu-i un display care afiseaza Windows Mobile. Va amintim ca Samsung i900 este un telefon superdotat, care include suport pentru conectivitate GSM/UMTS, dar si pentru HSDPA de 7.2Mbps. Handsetul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.1 si este dotat cu un display touchscreen cu diagonala de 3.5 inch si rezolutie de 240 x 400 pixeli. Camera lui i900 este de 5 megapixeli, in vreme ce lista conectivitatii suportate continua cu Wi-Fi si Bluetooth 2.0 EDR.

Telefonul Samsung este de asemenea dotat cu GPS si radio FM, plut TV out, 8GB de memorie Flash , baterie Li-Ion de 1500 mAh, iar handsetul masoara 112 x 56 x 12.5mm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×