2 zile pana la marea lansare a lui iPhone 3G prin Orange Romania

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.067 ori
<b>2 zile pana la marea lansare a lui iPhone 3G prin Orange Romania</b>iPhone 3G soseste in Romania in data de 22 august, prin intermediul celor de la Orange, care ofera deja terminalul pe site-ul lor oficial, in optiunea de pre-comanda. Daca exista printre cititorii Mobilissimo fanatici Apple iPhone, care vor dori sa se...

iPhone 3G soseste in Romania in data de 22 august, prin intermediul celor de la Orange, care ofera deja terminalul pe site-ul lor oficial, in optiunea de pre-comanda.

Daca exista printre cititorii Mobilissimo fanatici Apple iPhone, care vor dori sa se posteze in fata magazinelor Orange din tara, atunci asteptam poze si clipuri cu dumneavoastra. Doar avem si noi "fanboys" ai nostri nu? In ultimele saptamani am aflat ca Apple iPhone 3G se crapa destul de usor si chiar fara a-l lovi prea tare, dar si ca Apple lanseaza OS dupa OS, incercand sa remedieze bugurile telefonului.

Unul ramane constant, printre plangerile americanilor: problemele cu semnalul 3G. Nici GPS-ul nu a scapat de critici, in special in interiorul cladirilor si ce sa mai vorbim de lagul care initial ucidea pofta posesorilor handsetului de a-i cunoaste interfata. Din fericire am scapat de lag prin intermediului noului firmware, astfel ca acum ii asteptam si pe posesorii autohtoni de iPhone 3G sa descopere noi erori si buguri.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×