HTC Touch Diamond primeste un premiu EISA European Smartphone 2008-2009

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.702 ori
<b>HTC Touch Diamond primeste un premiu EISA European Smartphone 2008-2009</b>Cei de la HTC trebuie sa fie in culmea fericirii de vreme ce telefonul Dream dotat cu Android este pe drum, iar Touch Diamond a primit recent distinctia EISA pentru cel mai bun smartphone al anului 2008-2009. Va reamintim ca HTC Touch Diamond a fost...

Cei de la HTC trebuie sa fie in culmea fericirii de vreme ce telefonul Dream dotat cu Android este pe drum, iar Touch Diamond a primit recent distinctia EISA pentru cel mai bun smartphone al anului 2008-2009. Va reamintim ca HTC Touch Diamond a fost analizat de noi intr-o recenzie video prezentata cu cateva zile in urma.

Handsetul ruleaza Windows Mobile 6.1 Professional, acompaniat de o versiune updatata a interfatei HTC TouchFLO 3D. Aceasta permite un control mai usor al telefonului cu ajutorul degetului utilizatorului si mai putin cu stylusul. Initial, toate publicatiile de specialitate comparau acest handset cu Apple iPhone, dar la final Touch Diamond are premiul si nu iPhone, nu-i asa?

Cum a ajuns EISA la aceasta concluzie? Juriul doreste sa vada o combinatie a tehnologiilor celor mai avansate cu functii dorite de public, un design aratos si ergonomic si un raport excelent calitate-pret. Va reamintim ca si Sony Ericsson W980 si Samsung SGH-G810 au primit premii similare EISA, primul pentru cel mai bun telefon muzical, iar cel de-al doilea pentru cel mai performant handset cu camera.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×