20 de concepte de PSP Phone

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.118 ori
<b>20 de concepte de PSP Phone</b>In cazul in care v-a impresionat PSP Phone-ul din revista Stuff, pe care vi l-am prezentat cu 2 zile in urma, a venit momentul recapitularilor, facute de catre concept-phones.com. Site-ul prezinta intr-un clip video, 20 de concepte ale faimosului PSP...

In cazul in care v-a impresionat PSP Phone-ul din revista Stuff, pe care vi l-am prezentat cu 2 zile in urma, a venit momentul recapitularilor, facute de catre concept-phones.com. Site-ul prezinta intr-un clip video, 20 de concepte ale faimosului PSP Phone. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a urmari clipul:

De la un Sony Ericsson banal, acum dotat cu sistem de control pentru gaming pana la prima varianta de PSP, tranformata intr-un telefon SE, clipul include toate stadiile proiectului PSP Phone. Pana una-alta niciuna dintre aceste idei nu s-a concretizat, dar ultimele zvonuri afirma ca vom vedea mult-asteptatul handset in vara acestui an. Oare va fi mai slim decat varianta Slim/Lite a consolei?

Sony ar trebui sa se grabeasca, deoarece Apple se pregateste sa lanseze SDK-ul pentru iPhone, dand frau liber imaginatiei developerilor, care vor crea jocuri pentru handsetul anului 2007. De asemenea, Samsung pregateste un telefon destinat gamerilor, iar rotitele Nokia s-au pus in miscare pentru a lansa terminale bazate pe platforma N-Gage, in afara de cele actuale din seria N.

CLIP:

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×