20 de concepte de PSP Phone

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.201 ori
<b>20 de concepte de PSP Phone</b>In cazul in care v-a impresionat PSP Phone-ul din revista Stuff, pe care vi l-am prezentat cu 2 zile in urma, a venit momentul recapitularilor, facute de catre concept-phones.com. Site-ul prezinta intr-un clip video, 20 de concepte ale faimosului PSP...

In cazul in care v-a impresionat PSP Phone-ul din revista Stuff, pe care vi l-am prezentat cu 2 zile in urma, a venit momentul recapitularilor, facute de catre concept-phones.com. Site-ul prezinta intr-un clip video, 20 de concepte ale faimosului PSP Phone. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a urmari clipul:

De la un Sony Ericsson banal, acum dotat cu sistem de control pentru gaming pana la prima varianta de PSP, tranformata intr-un telefon SE, clipul include toate stadiile proiectului PSP Phone. Pana una-alta niciuna dintre aceste idei nu s-a concretizat, dar ultimele zvonuri afirma ca vom vedea mult-asteptatul handset in vara acestui an. Oare va fi mai slim decat varianta Slim/Lite a consolei?

Sony ar trebui sa se grabeasca, deoarece Apple se pregateste sa lanseze SDK-ul pentru iPhone, dand frau liber imaginatiei developerilor, care vor crea jocuri pentru handsetul anului 2007. De asemenea, Samsung pregateste un telefon destinat gamerilor, iar rotitele Nokia s-au pus in miscare pentru a lansa terminale bazate pe platforma N-Gage, in afara de cele actuale din seria N.

CLIP:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×