2014, anul În care "Android" intenționează să ne amprenteze..

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.427 ori
<b>2014, anul În care "Android" intenționează să ne amprenteze..</b>Grupul Fido Alliance care înglobează un număr de 48 de companii tech, susține, că producătorii de terminale Android vor introduce la rândul lor modele de telefoane echipate cu senzori biometrici. &nbsp; &nbsp; Telefoanele vor fi capabile să...

Grupul Fido Alliance care înglobează un număr de 48 de companii tech, susține, că producătorii de terminale Android vor introduce la rândul lor modele de telefoane echipate cu senzori biometrici.

Telefoanele vor fi capabile să rețina amprenta utilizatorului, utilizând-o pentru unlock și pentru accesul pe diferite conturi online. Președintele grupului Fido spune că intenția lor este aceea de a permite utilizatorilor să beneficieze de numeroase servicii mobile, pe care să le poată folosi în deplină siguranță.

Noul iPhone 5s este printre primele telefoane ce beneficiază de această tehnologie care folosește amprenta posesorului pentru unlock și pentru confirmarea cumpărăturilor de pe iTunes, dar cu toate acestea senzorul de amprente al celor de la Apple nu este conform standardelor Fido de securitate.

Vouă cum vi se pare această tehnologie? Ați renunța la smartphone-ul dvs. actual pentru un astfel de upgrade?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×