3 noi terminale BlackBerry, "scapate" pe mana presei

1.800 ori

O serie de slide-uri au ajuns prin metode misterioase pe Internet, dezvaluind detalii importante despre succesorul lui BlackBerry Pearl, BlackBerry Curve 8310 in versiunea sa updatata si BlackBerry 8820. Sa incepem cu noul Pearl, care va fi disponibil in...

O serie de slide-uri au ajuns prin metode misterioase pe Internet, dezvaluind detalii importante despre succesorul lui BlackBerry Pearl, BlackBerry Curve 8310 in versiunea sa updatata si BlackBerry 8820.

Noile BlackBerry

Sa incepem cu noul Pearl, care va fi disponibil in versiuni EDGE si CDMA, veti beneficia de o serie de imbunatatiri aduse modelului original. Conform slide-urilor, terminalul va include un slot microSD accesibil din exterior, un jack de 3.5 mm pentru casti, o camera de 2 megapixeli si un microfon imbunatatit. Pe deasupra, versiunea EDGE va beneficia de WiFi 802.11 b/g, iar versiunea CDMA va include GPS. Telefonul va fi disponibil din toamna acestui an.

BlackBerry Curve 8310 va avea toate dotarile originalului, 8300 Curve plus o serie de imbunatatiri. Display-ul impresionant este inca prezent, ca si tastatura QWERTY si camera de 2 megapixeli, dar utilizatorii vor beneficia si de tehnologia Fast GPS Fix, de un sistem de navigare si de o noua varianta de culoare.

Ultimul, dar nu cel din urma, BlackBerry 8820 este, ca si modelul 8800 care l-a precedat un terminal extrem de subtire care include o tastatura QWERTY full si difuzoare de top. Handsetul include si un media player imbunatatit, dar si suport WiFi 802.11 b/g si GPS integrat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×