Spy Shop Black Friday 2017

3 Scandinavia si Ericsson vor lansa prima retea europeana de 21 Mbps in 2009

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.159 ori
<b>3 Scandinavia si Ericsson vor lansa prima retea europeana de 21 Mbps in 2009</b>Ericsson anunta ieri ca va colabora cu 3 Scandinavia pentru a lansa prima retea mobila broadband de 21 Mbps din Europa. 3 Scandinavia si Ericsson lucreaza la un upgrade al actualelor retele HSPA detinute de prima companie in Suedia si Danemarca. Astfel,...

Ericsson anunta ieri ca va colabora cu 3 Scandinavia pentru a lansa prima retea mobila broadband de 21 Mbps din Europa. 3 Scandinavia si Ericsson lucreaza la un upgrade al actualelor retele HSPA detinute de prima companie in Suedia si Danemarca.

Astfel, in anumite regiuni din aceste tari, noua retea va incepe sa opereze inca din prima jumatate a anului viitor. 3 a fost primul operator care a lansat reteaua Turbo 3G in tarile nordice, iar acum compania doreste sa fie prima care ridica stacheta de Mbps la 21. Evident, o astfel de conexiune va permite transferuri de date la super-viteze, cu conditia ca si handseturile sa fie performante.

Oare cand vom vedea si in Romania o astfel de retea, avand in vedere ca ne apropiem tot mai mult de lansarea serviciilor 4G in tara noastra? Si fiindca suntem aproape de Rusia, putem noi spera la o lansare a lui HTC Touch HD cu o interfata similara cu cea Yota?

Sursa: Unwiredview.com

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×