Sony Ericsson, Asus si Garmin se alatura initiativei Android

1.770 ori
<b>Sony Ericsson, Asus si Garmin se alatura initiativei Android</b>Alianta Open Handset, initiata de Google in vederea dezvoltarii sistemului mobil de operare Android are acum 14 noi membri, printre care si ARM, Asus, Sony Ericsson, Garmin, Huawei, Toshiba si Vodafone. Lista nu include chiar toate companiile care...

Alianta Open Handset, initiata de Google in vederea dezvoltarii sistemului mobil de operare Android are acum 14 noi membri, printre care si ARM, Asus, Sony Ericsson, Garmin, Huawei, Toshiba si Vodafone.

Lista nu include chiar toate companiile care conteaza in industria telefoniei mobile, dar OHA se apropie de acapararea majoritatii numelor importante. Putem deja sa apreciem ca Garmin isi va lansa in sfarsit mult-amanatul telefon nuvifone cu Android pe el, acesta fiind probabil si motivul intarzierii sale.

Printre speculatiile declansate de acest nou val de inscrieri in Alianta se numara si posibila aparitie a unui Eee Phone de la Asus, sau a unei variante de XPERIA care sa ruleze Android. Un lucru e sigur: vrem sa vedem mai multe telefoane Android pe piata, deoarece aceasta noua platforma nu a fost exploatata la maxim de catre T-Mobile G1.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×