KDDI lanseaza Sony Ericsson Walkman Xmini, cel mai mic telefon Walkman din lume?

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 3.727 ori
<b>KDDI lanseaza Sony Ericsson Walkman Xmini, cel mai mic telefon Walkman din lume?</b>Companiile japoneze ne-au obisnuit cu lansari de telefoane ultra-performante, astfel ca micutul Sony Ericsson Walkman Xmini poate fi considerat o surpriza. Este ea una placuta? Aflam imediat! Handsetul este disponibil prin KDDI si nu poate fi considerat...

Companiile japoneze ne-au obisnuit cu lansari de telefoane ultra-performante, astfel ca micutul Sony Ericsson Walkman Xmini poate fi considerat o surpriza. Este ea una placuta? Aflam imediat!

Handsetul este disponibil prin KDDI si nu poate fi considerat telefonul japonez tipic cu ecran de WVGA si camera de 8 megapixeli, ci un terminal simplist cu functii muzicale. Walkman Xmini soseste cu un display QVGA cu rezolutie de 320 x 240 pixeli, 4 GB de memorie interna si taste muzicale dedicate.

Noul telefon muzical masoara 75 x 44 x 18 mm si este disponibil in numeroase variante de culori, atragand astfel publicul tanar si meloman. Cei de la Intomobile numesc acest nou produs Sony Ericsson un adevarat "Nintendo Wii al telefoanelor mobile". Va avea Xmini acelasi succes ca si consola companiei din aceeasi tara cu producatorul sau?

Sursa: Intomobile.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×