4.0 Ice Cream Sandwich ajunge la peste 10% din market share-ul versiunilor Android

Autor:  | Publicat în:  Android 753 ori
<b>4.0 Ice Cream Sandwich ajunge la peste 10% din market share-ul versiunilor Android</b>Luna iunie 2012 a reprezentat și prezentarea lui Android 4.1 Jelly Bean, dar abia de la mijlocul lui iulie va debuta pe Google Nexus 7, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Xoom. între timp, Android 4.0 Ice Cream Sandwich trece de 10% din versiunile Android....

Luna iunie 2012 a reprezentat și prezentarea lui Android 4.1 Jelly Bean, dar abia de la mijlocul lui iulie va debuta pe Google Nexus 7, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Xoom. între timp, Android 4.0 Ice Cream Sandwich trece de 10% din versiunile Android.

Este puțin și se propagă destul de greu. Sunt foarte multe telefoane Android, iar hardware-ul unora nu poate rula 4.0 ICS și asta pentru că nu au suficient spațiu de stocare. Să vedem cum stau versiunile Android la început de iulie 2012. Observați că Android 2.3 Gingerbread deține peste 60% din market share, urmat de Android 2.2 care a scăzut la 17.3%, iar Ice Cream Sandwich se situează pe locul al III-lea cu 10.7%.

Prevăd că în luna viitoare va apărea și 4.1 Jelly Bean cu o cotă minusculă care poate spre sfârșitul anului va începe a prinde greutate. Cred că 2.3 Gingerbread și-a atins punctul maxim și urmează să piardă din pondere încetul cu încetul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×