400 de dezvoltatori Android ajung la București pe 10 octombrie, În cadrul Droidcon Eastern Europe

Autor:  | Publicat în:  Android 1.860 ori
<b>400 de dezvoltatori Android ajung la București pe 10 octombrie, În cadrul Droidcon Eastern Europe</b>Dezvoltatorii și pasionați de Android se renunesc la București pe 10 octombrie, în cadrul Droidcon Eastern Europe, cea mai mare conferința regională dedicată dezvoltatorilor Android, aflată la ediția a patra. Printre tehnologiile prezentate se...

Dezvoltatorii și pasionați de Android se renunesc la București pe 10 octombrie, în cadrul Droidcon Eastern Europe, cea mai mare conferința regională dedicată dezvoltatorilor Android, aflată la ediția a patra. Printre tehnologiile prezentate se vor număra Android Wear, dar și Android TV.

Invitați speciali sunt Pietro F. Maggi, din cadrul Motorola Solutions, dar și Alexandru Petrescu, Software Engineering Lead la Facebook. în acest an sunt așteptați la eveniment 400 de dezvoltatori din peste 10 țări, cu aproximativ 60% mai mult decât în 2013. Un alt nume important de la Droidcon este Marius Mailat, fondator și CTO al Apprise, dar și fondator al comunității romanești Android.ro, care reunește peste 5000 de membri.

400 de dezvoltatori Android ajung la București pe 10 octombrie, În cadrul Droidcon Eastern Europe

Eduard Popovici, PhD, șeful laboratorului SAIM din cadrul facultății ETTI de la UPB, în cadrul Laboratorului Servicii și Aplicații pentru Internet Mobil va lua la rândul său cuvântul. Va fi organizat și în acest an, ca și anul trecut Barcamp, o sesiune dedicată dezvoltatorilor, care prezintă idei de rezolvare a unor probleme tehnice legate de aplicațiile populare din Play Store.

Conferința va avea și secțiunea YStartup, un spațiu în cadrul căruia tinerii care au o idee de produs o pot prezenta pe scenă. Evenimentele au loc pe 10-11 octombrie la Jubile The Ballroom, pe strada Constantin Bălescu nr. 3, din București.

400 de dezvoltatori Android ajung la București pe 10 octombrie, În cadrul Droidcon Eastern Europe

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×