Samsung Galaxy A3 primește certificare din partea TENAA; aflăm și specificațiile sale

2.226 ori
<b>Samsung Galaxy A3 primește certificare din partea TENAA; aflăm și specificațiile sale</b>După cum am aflat anterior, Samsung plănuiește lansarea unei game întregi de terminale ce vor adopta o carcasă metalică, sau cel puțin o ramă realizată dintr-un astfel de material. Astăzi aflăm că unul dintre aceste modele, și anume Galaxy...

După cum am aflat anterior, Samsung plănuiește lansarea unei game întregi de terminale ce vor adopta o carcasă metalică, sau cel puțin o ramă realizată dintr-un astfel de material. Astăzi aflăm că unul dintre aceste modele, și anume Galaxy A3, tocmai a primit certificare din partea TENAA.

Samsung Galaxy A3 va dispune de un display Super Amoled de 4.52 inch cu rezoluție 960 x 540 pixeli, un procesor quad-core pe 64-bit Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD și o cameră foto principală de 8 megapixeli.

Galaxy A3

Vom primi și o cameră secundară de 5 megapixeli, sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat și o carcasă ce dispune de o ramă metalică. Din punct de vedere al dimensiunilor, Galaxy A3 cântărește 112 grame și măsoară 130.1 mm în lungime, 65.5 mm în lățime și doar 6.9 mm în grosime.

Samsung Galaxy A3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×