Samsung Galaxy Note 4 Își depășește rivalii la capitolul autonomie Într-o serie de prime teste

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.947 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 Își depășește rivalii la capitolul autonomie Într-o serie de prime teste</b>Lansat oficial la începutul acestei luni în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Berlin chiar înainte de începerea IFA 2014, Samsung Galaxy Note 4 a început să ajungă deja pe masa de teste a unor numeroși jurnaliști, cum este și cazul celor...

Lansat oficial la începutul acestei luni în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Berlin chiar înainte de începerea IFA 2014, Samsung Galaxy Note 4 a început să ajungă deja pe masa de teste a unor numeroși jurnaliști, cum este și cazul celor de la PlayWare, site de origine coreeană unde device-ul în cauză este deja disponibil la vânzare.

Printre numeroasele teste efectuate de către echipa de redactori mai sus amintită, nu se putea omite testul de baterie, capitol la care așteptările nu erau prea mari datorită faptului că Note 4 dispune de un display Quad HD de mari dimensiuni ce consumă o mare parte din energia bateriei.

Samsung Galaxy Note 4 Își depășește rivalii la capitolul autonomie Într-o serie de prime teste

Cu toate acestea, Note 4 s-a descurcat de minune la acest test, iar din câte putem observa în capturile din cadrul acestui articol, terminalul a oferit o autonomie de 8 ore și 30 de minute cu Wi-Fi pornit și luminozitatea setată la 230 niți pentru toate terminalele, cât și o autonomie de 12 ore la testul de playback video.

Samsung Galaxy Note 4

De asemenea, aflați că în cadrul unei sesiuni de gaming 3D, Galaxy Note 4 vă va oferi până la 3 ore și 30 de minute de autonomie. Printre device-urile rivale ce s-au aflat sub Note 4 la capitolul baterie se numără atât LG G3, cât și iPhone 5s. După cum bine știm, și LG G3 integrează un display Quad HD. Așteptăm ca noul phablet sud-coreean să poposească cât de curând și pe masa noastră de teste.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×