4G intră În România cu ajutorul celor de la Airspan: serviciile STS dau startul evoluției WiMAX

2.025 ori
<b>4G intră În România cu ajutorul celor de la Airspan: serviciile STS dau startul evoluției WiMAX</b>Compania Airspan Networks a câștigat licitația care îi permite să implementeze platforma 4G în țara noastră, oferind astfel servicii WiMAX la nivel local. Primul beneficiar va fi STS, operatorul oficial al statului, care asigură comunicarea...

Compania Airspan Networks a câștigat licitația care îi permite să implementeze platforma 4G în țara noastră, oferind astfel servicii WiMAX la nivel local. Primul beneficiar va fi STS, operatorul oficial al statului, care asigură comunicarea pentru serviciile publice, autorități, serviciile de siguranță și vămi.

Soluția 4G va fi instalată și activată de compania românească Mobilis, care va colabora cu Airspan (originară din Boca Raton, SUA). STS declară că a investit peste 20 de milioane de euro în afacerea cu Airspan, pentru a avea acces la tehnologia de nouă generație. Rețeaua nou construită este în conformitate cu standardele europene, iar aceasta infrastructură 4G este unul dintre efectele tratatului Schengen, care are ca scop extinderea sistemului de imigrație în UE.

Rețeaua are peste 1500 de stații bază și va fi crucială pentru segmentul telecom din România, conform analiștilor. Există chiar experți ce afirmă că rețeaua WiMAX din țara noastră este cea mai mare din Europa și capabilă să ofere servicii de a patra generație dincolo de conectivitatea broadband.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×