Angry Birds, acum și pe PC, disponibil gratuit!

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 2.907 ori
<b>Angry Birds, acum și pe PC, disponibil gratuit!</b>Dacă nu sunteți fani ai jocului Angry Birds, atunci veți deveni cu siguranță, acesta fiind unul dintre titlurile care putem spune că va crea dependență. Ei bine, după ce cu câteva zile în urmă vă prezentăm gameplay-ul lui Angry Birds Rio pe...

Dacă nu sunteți fani ai jocului Angry Birds, atunci veți deveni cu siguranță, acesta fiind unul dintre titlurile care putem spune că va crea dependență. Ei bine, după ce cu câteva zile în urmă vă prezentăm gameplay-ul lui Angry Birds Rio pe iPhone, iată că acum aveți la dispoziție și Angry Birds în varianta pentru PC.

Aceasta este oferită gratuit posesorilor de computere, iar finlandezii de la Rovio și-au transformat titlul într-un hit internațional. Deja există versiuni pentru iOS, Android și Symbian ale jocului, iar cea pentru Windows Phone 7 va sosi în curând. Puteți descărca jocul folosind Intel AppUp Center sau înregistrându-vă pe site-ul Best Buy.

Odată ce veți face un nou cont pe Best Buy și veți trece la țara de baștină SUA, veți avea acces la joc, fără a plăti vreun dolar. Pe scurt, Angry Birds este un titlu tip puzzle, în care veți folosi o praștie pentru a arunca păsări către porci verzi care se ascund în spatele unor obstacole.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×