HTC EVO 3D și interfața HTC Sense 3.0 ni se prezintă Într-un clip hands on (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.338 ori
<b>HTC EVO 3D și interfața HTC Sense 3.0 ni se prezintă Într-un clip hands on (Video)</b>După CES 2011 și MWC, acum este rândul conferințelor CTIA 2011 să ne prezinte cele mai noi tablete și smartphone-uri, printre care se numără și o premieră pentru HTC: primul smartphone dual core cu ecran și cameră 3D - HTC EVO 3D. Urmaș al...

După CES 2011 și MWC, acum este rândul conferințelor CTIA 2011 să ne prezinte cele mai noi tablete și smartphone-uri, printre care se numără și o premieră pentru HTC: primul smartphone dual core cu ecran și cameră 3D - HTC EVO 3D. Urmaș al lui HTC EVO 4G, acesta a fost prezentat la CTIA în clipul hands-on pe care îl vedeți mai jos.

Cu această ocazie am văzut cum arată și interfața HTC Sense 3.0, cu un look 3D, datorită acelui "carusel" care rotește imaginea de pe ecran. Suntem impresionați de ecranul qHD 3D de 4.3 inch și abia așteptam să îi vedem potențialul tridimensional scos în evidență. în partea din spate a lui HTC EVO 3D se află două camere 3D de 5 megapixeli, care vor putea realiza atât captură tridimensională, cât și bidimensională, doar prin apăsarea unui buton.

Sub carcasa lui HTC EVO 3D se află un procesor dual core de 1.2 GHz (Snapdragon), iar telefonul suportă și conectivitate 4G WiMAX, aceste dotări făcându-ne să ne întrebăm ce viață a bateriei va avea acest model. Mai multe detalii despre acest terminal Android 2.3 aflați din clipul hands on de la CTIA.

HTC EVO 3D și interfața HTC Sense 3.0 ni se prezintă Într-un clip hands on (Video)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×