Telefonul Olimpic Imobile V284, design a la Beijing

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 990 ori
<b>Telefonul Olimpic Imobile V284, design a la Beijing</b>Olimpiada de la Beijing a fost un prilej excelent pentru ca unele companii sa branduiasca produse cu imaginea competitiei sportive, crescandu-si vanzarile exponential. Acum ca Olimpiada s-a terminat vor exista totusi fanatici care vor achizitiona...

Olimpiada de la Beijing a fost un prilej excelent pentru ca unele companii sa branduiasca produse cu imaginea competitiei sportive, crescandu-si vanzarile exponential. Acum ca Olimpiada s-a terminat vor exista totusi fanatici care vor achizitiona telefonul din imaginea urmatoare, care foloseste designul uriasului stadion din Beijing "Cuib de Pasare".

Terminalul poarta numele de Imobile Phone V284 si are o tema olimpica, iar pe lista sa de specificatii se afla un display de 2.4 inchi, o camera, radio FM si functiile standard pentru handseturi. Pretul de 295 de dolari pare cam absurd pentru handset, dar daca sunteti un colectionar pasionat de Olimpiade, atunci veti plati oricat.

Observam ca telefonul soseste si cu suport pentru inregistrare video si camera frontala pentru videoconvorbiri, dar banuim ca si un slot microSD se afla pe lista sa de dotari, de vreme ce pozele si clipurile video trebuie salvate si altundeva decat in memoria interna. Este bizar faptul ca EURO 2008 nu si-a pus atat de mult amprenta asupra handseturilor, dar totusi Olimpiada de la Beijing este un eveniment de talie mondiala, in vreme ce EURO a entuziasmat in special publicul european.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×