50 de developeri Google Android vor primi 25.000 de dolari! Castigatorii sunt...

Autor:  | Publicat în:  Google 1.135 ori
<b>50 de developeri Google Android vor primi 25.000 de dolari! Castigatorii sunt...</b>Iata ca a venit ziua cea mare pentru developerii implicati in proiectul Google Android, care au aflat in sfarsit cine sunt cei 50 de fericiti castigati ai intrecerii bazate pe aplicatii dezvoltate pentru OS-ul mobil. Doar identitatea a 46 de castigatori a...

Iata ca a venit ziua cea mare pentru developerii implicati in proiectul Google Android, care au aflat in sfarsit cine sunt cei 50 de fericiti castigatori ai intrecerii bazate pe aplicatii dezvoltate pentru OS-ul mobil. Doar identitatea a 46 de castigatori a fost dezvaluita, de vreme ce 4 dintre cei 50 nu au dorit ca proiectele lor sa fie facute publice.

Din top mentionam aplicatia AndroidScan, care permite folosirea telefonului mobil ca un scanner pentru coduri de bare, obtinandu-se astfel informatii despre zeci de magazine si produse. Printre castigatori se afla si Beetaun, un sistem de social networking, bazat pe zone geografice si continuturi comune ale unor persoane care locuiesc in zone apropiate. Premiul in bani a fost luat si de catre Jose Luis Huertas Fernandez si al sau BioWallet, un sistem biometric de autentificare pentru Android, care functioneaza pe baza recunoasterii irisului utilizatorului.

Inainte de alegerea fericitilor castigator, peste 100 de membri ai juriului au analizat in jur de 1700 de aplicatii de-a lungul a cateva saptamani. Fiecare dintre cei 50 de castigatori va primi cate 25.000 de dolari, premiul fiind acordat pentru originalitate, indispensabilitate, intuitivitate si folosirea buna a platformei Android. Pentru lista completa a castigatorilor si a aplicatiior premiate accesati aceasta adresa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×