LG lanseaza telefonul HB620T in Europa, cu suport DVB-T

1.416 ori
<b>LG lanseaza telefonul HB620T in Europa, cu suport DVB-T</b>LG Electronics tocmai a lansat cel mai nou telefon cu functii TV, HB620T pe piata europeana. Acum, trebuie doar sa asteptam reactia cumparatorilor de pe "Batranul Continent" pentru a intelege in sfarsit orientarea acestora, in ce priveste televiziunea...

LG Electronics tocmai a lansat cel mai nou telefon cu functii TV, HB620T pe piata europeana. Acum, trebuie doar sa asteptam reactia cumparatorilor de pe "Batranul Continent" pentru a intelege in sfarsit orientarea acestora, in ce priveste televiziunea mobila.

HBS620T soseste cu un receiver de televiziune digitala, in standardul DVB-T. Pana acum, fusesem familiarizati cu standarul DVB-H, o variatie a semnalului DVB-T, creata special pentru terminalele mobile. Pe lista de feature-uri a lui LG HB620T descoperim specificatii modeste, cum ar fi o camera de 2 megapixeli, conectivitate HSDPA de 7.2Mbps, Bluetooth, browser web si playback multimedia. Pregatiti-va pentru o avalansa de telefoane cu functii TV in aceasta perioada, nu pentru ca tehnologia televiziunii mobile ar fi un hit, ci pentru ca tot mapamondul va dori sa urmareasca principalele competitii sportive ale anului.

Si cum va putea un impatimit al fotbalului sa urmareasca un meci mai bine decat de pe telefonul sau LG? Vorbim evident despre acei suporteri ramasi "pe afara" atunci cand terasele sunt pline inainte de un meci al Romaniei la EURO 2008. Un interes mai scazut va fi manifestat in Europa pentru Olimpiada de la Beijing, cu siguranta cel mai urmarit eveniment din Asia pe telefoanele mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×