500.000 de iPhone-uri vandute in weekend

1.176 ori
<b>500.000 de iPhone-uri vandute in weekend</b>Conform analistilor de la compania Piper Jaffray, Apple ar fi vandut jumatate de milion de unitati iPhone in weekendul trecut. Cifrele fac referire la perioada lansarii, incepand de vineri 29 iunie, ora 6 pm pana duminica 1 iulie. In ciuda estimarilor...

Conform analistilor de la compania Piper Jaffray, Apple ar fi vandut jumatate de milion de unitati iPhone in weekendul trecut. Cifrele fac referire la perioada lansarii, incepand de vineri 29 iunie, ora 6 pm pana duminica 1 iulie.

In ciuda estimarilor anterioare de aproximativ 200.000 de unitati vandute, se pare ca terminalele iPhone s-au vandut ca painea calda, amintind de consolele hit ale acestui an: Nintendo Wii si Playstation 3. Suma anterior mentionata aparuse in presa, fiind pusa in paralel cu faptul ca duminica, 84% dintre magazinele Apple aveau inca iPhone-uri de vanzare. Statisticile arata ca 95% dintre cumparatorii noului terminal din orasele San Francisco, New York si Minneapolis au optat pentru modelul de 8GB, facandu-ne sa ne intrebam ce s-a intamplat cu modelele de 4GB.

De asemenea jumatate dintre persoanele chestionate sunt noi abonati AT&T, dovedind faptul ca si operatorul beneficiaza de parteneriatul cu Apple. Revenind la aceeasi problema arzatoare ne intrebam in continuare unde sunt acele modele de 4GB, sperand la o livrare in masa a acestora catre piata europeana. Eventual, compania lui Steve Jobs va oferi super-reduceri dorind sa isi implineasca numarul estimat de vanzari si fanii Apple vor putea profita de mega-oferta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×