Nokia N800 Internet Tablet suporta si Skype

1.543 ori
<b>Nokia N800 Internet Tablet suporta si Skype</b>Atunci cand Nokia N800 Internet tablet a fost anuntat la inceputul acestui an, am stiut ca ar putea fi destul de revolutionar. Desi stiam ca are un WiFi integrat, nimeni nu a reusise sa realizeze o convorbire Skype de pe telefon. Cel putin pana acum. Dupa...

Atunci cand Nokia N800 Internet tablet a fost anuntat la inceputul acestui an, am stiut ca ar putea fi destul de revolutionar. Desi stiam ca are un WiFi integrat, nimeni nu a reusise sa realizeze o convorbire Skype de pe telefon. Cel putin pana acum.

Dupa ce s-a impiedicat si s-a balbait de cateva ori, Nokia N800 poate acum sa faca tot dansul VoIP care sa-i faca pe toti…. pai, sa danseze. Aveti aici o fotografie de la un show cu vanzare, ce arata aplicatia Skype pe acest telefon puternic. Ah, si in cazul in care l-ati ratat la inceput, N800 are si Bluetooth, camera web si un ecran panoramic cu tastatura QWERTY.

Super. In contextul in care aparate ca acesta sunt disponibile si exista o disponibilitate mare de WiFi gratuit, am putea oare sa ne luam ramas bun de la telefonul mobil traditional?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×