Nokia N800 Internet Tablet suporta si Skype

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.472 ori
<b>Nokia N800 Internet Tablet suporta si Skype</b>Atunci cand Nokia N800 Internet tablet a fost anuntat la inceputul acestui an, am stiut ca ar putea fi destul de revolutionar. Desi stiam ca are un WiFi integrat, nimeni nu a reusise sa realizeze o convorbire Skype de pe telefon. Cel putin pana acum. Dupa...

Atunci cand Nokia N800 Internet tablet a fost anuntat la inceputul acestui an, am stiut ca ar putea fi destul de revolutionar. Desi stiam ca are un WiFi integrat, nimeni nu a reusise sa realizeze o convorbire Skype de pe telefon. Cel putin pana acum.

Dupa ce s-a impiedicat si s-a balbait de cateva ori, Nokia N800 poate acum sa faca tot dansul VoIP care sa-i faca pe toti…. pai, sa danseze. Aveti aici o fotografie de la un show cu vanzare, ce arata aplicatia Skype pe acest telefon puternic. Ah, si in cazul in care l-ati ratat la inceput, N800 are si Bluetooth, camera web si un ecran panoramic cu tastatura QWERTY.

Super. In contextul in care aparate ca acesta sunt disponibile si exista o disponibilitate mare de WiFi gratuit, am putea oare sa ne luam ramas bun de la telefonul mobil traditional?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×