Nokia N9 sosește În magazinele din toată lumea, conform producătorului finlandez

1.591 ori
<b>Nokia N9 sosește În magazinele din toată lumea, conform producătorului finlandez</b>Nokia a anunțat triumfător ieri pe pagina sa oficială că terminalul Nokia N9 a început să sosească în magazine la nivel internațional. Deja telefonul era disponibil pentru precomandă în numeroase țări, iar unitățile de 64GB au fost deja...

Nokia a anunțat triumfător ieri pe pagina sa oficială că terminalul Nokia N9 a început să sosească în magazine la nivel internațional. Deja telefonul era disponibil pentru precomandă în numeroase țări, iar unitățile de 64GB au fost deja rezervate toate.

Bătălia pentru acest model va fi una aprigă, mai ales că avem de-a face cu un terminal pentru colecționari. De ce? Pentru că acesta este primul și ultimul model MeeGo de la Nokia și a fost produs în doar 92.000 de unități. Vor ajunge acestea pentru toți fanii brandului nordic? Răspunsul evident este nu, dar aici intervine designul unic al terminalului, care ar putea fi adoptat de către primele modele Windows Phone ale Nokia.

Nokia N9 este disponibil în 3 variante de culoare: negru,cyan și magenta, cu variante de stocare de la 16 la 64 GB, iar prețul său estimativ este de 480 de euro în varianta cu memorie internă minimă, respectiv 560 de euro pentru cea cu mai multa memorie. Rețineți că aceste prețuri vor primi și adaosul din partea operatorilor și retailerilor, deci vom avea în România cel mai probabil un preț similar cu al lui Galaxy S II.

și totuși, pentru o experiență cu MeeGo, vor exista destui care vor plăti și asta pentru a intra în universul Swipe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×