60.000 de aplicații șterse din Play Store?

Autor:  | Publicat în:  Android 804 ori
<b>60.000 de aplicații șterse din Play Store?</b>Circulă informația cum că 60.000 de aplicații au fost îndepărtate din magazinul de aplicații Android. Ar fi o mișcare fără precedent din partea Google. Se spune că și o parte dintre cei care au dezvoltat aplicațiile au preferat să le dea...

Circulă informația cum că 60.000 de aplicații au fost îndepărtate din magazinul de aplicații Android. Ar fi o mișcare fără precedent din partea Google. Se spune că și o parte dintre cei care au dezvoltat aplicațiile au preferat să le dea jos, dar și că Google ar fi intervenit puternic în aplicațiile care nu respectă condițiile impuse de către compania americană.

Apple are un mecanism de verificare pentru fiecare aplicație, la Google poți posta orice dorești în doar câteva minute. Verificare se face automat, așa spun ei. Nu de multe ori s-a spus că este prea mult spam printre aplicațiile din Play Store, că uneori se ajunge ca unele dintre ele să intre în TOP 100 și să genereze mult zgomot, fără a oferi ceva clientului în schimb.

Google și-a dorit foarte tare să întreacă Apple la număr de aplicații și jocuri în market. Cred că acum se apropie de acest deziderat și ar fi cazul să mai facă ceva curățenie prin orgada proprie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×