Orange oferă internet la viteza 4G pe iPhone 5

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.239 ori
<b>Orange oferă internet la viteza 4G pe iPhone 5</b>Veste bună pentru cei care au iPhone 5 de la Orange. Sunt patru abonamente la care se oferă 4G pe iPhone 5: Pantera 31 pentru iPhone, Pantera 51 pentru iPhone, Pantera 39 și Pantera 49. Mai trebuie ca telefonul să aibă ultima versiune de software -...

Veste bună pentru cei care au iPhone 5 de la Orange. Sunt patru abonamente la care se oferă 4G pe iPhone 5: Pantera 31 pentru iPhone, Pantera 51 pentru iPhone, Pantera 39 și Pantera 49. Mai trebuie ca telefonul să aibă ultima versiune de software - iOS 6.1.3. 

Orange oferă viteze de transfer la calitate 4G pentru LG Optimus G, Sony Xperia Z, Nokia Lumia 920. Vor urma HTC One și Samsung Galaxy S4. Ar fi de notat și disponibilitate 4G pe iPad cu display retina și iPad Mini. Avem un întreg portofoliu care cred că va fi diversificat continuu în următoarele luni.

Cei care au nevoie de asistență în configurarea telefonului trebuie să apeleze la numărul 408 sau să ceară ajutorul personalului din magazinele dedicate Orange. Acoperirea Orange pentru serviciile 4G la momentul actual este destul de retrânsă: nordul Bucureștiului cu zona metropolitană, stațiunile de pe valea Prahovei.

Din aprilie 2014 va fi întreg spectrul eliberat și acoperirea 4G va crește împreună cu vitezele atinse în download și upload.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×