Oppo R809T este noul deținător al titlului "cel mai subțire telefon din lume", cu grosime de 6.13 mm

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.492 ori
<b>Oppo R809T este noul deținător al titlului "cel mai subțire telefon din lume", cu grosime de 6.13 mm</b>Dacă va mai amintiți cu o lună în urmă am realizat un review pentru telefonul Oppo Finder, iar acum vedem un nou terminal al acestui brand, de această dată un deținător de recorduri. Dacă v-a uimit grosimea de 6.65 mm a lui Oppo Finder, ei bine...

Dacă va mai amintiți cu o lună în urmă am realizat un review pentru telefonul Oppo Finder, iar acum vedem un nou terminal al acestui brand, de această dată un deținător de recorduri. Dacă v-a uimit grosimea de 6.65 mm a lui Oppo Finder, ei bine noul venit, Oppo R809T măsoară doar 6.13 mm și îl vedeți mai jos din profil.

Surse apropiate de Oppo au postat pe web imagini de acest gen și aflăm că acest handset este unul quad core, care va debuta pe 26 aprilie. în ultimele luni am tot văzut companii mari care își pasau recordul de grosime a terminalului, Alcatel Idol X fiind ultimul deținător de recorduri, care măsura doar 6.55 mm. Acum Oppo a tăiat încă aproape jumătate de milimetru din grosime și a produs acest model.

Oppo R809T va avea un procesor quad core Mediatek MT6589, 1 GB RAM și un display HD de 4.5 inch. Handsetul va costa 403 dolari și așteptam cu nerăbdare să îl testăm și noi, dacă va ajunge iar prin zonă, datorită vecinilor din Republica Moldova. Oare la ce cotă se va opri bătălia grosimilor telefoanelor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×