8 jocuri Gameloft, gata de lansare pe terminalele Google Android

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 3.180 ori
<b>8 jocuri Gameloft, gata de lansare pe terminalele Google Android</b>In vreme ce iPhone deja a ajuns la nivelul la care se poate bate de la egal cu PSP sau Nintendo DS, pe piata jocurilor mobile/consolelor portabile, Android stagneaza la acest capitol. Ei bine, iata ca si faimoasa platforma software a celor de la Google va...

In vreme ce iPhone deja a ajuns la nivelul la care se poate bate de la egal cu PSP sau Nintendo DS, pe piata jocurilor mobile/consolelor portabile, Android stagneaza la acest capitol. Ei bine, iata ca si faimoasa platforma software a celor de la Google va beneficia de cateva titluri de marca, apartinand celor de la Gameloft, dupa cum aflam via GSM Dome.

Cei de la GSM Dome au descoperit aceasta informatie printr-un mic "hack" de URL inlocuind “selected_platform=iphone” intr-un link care prezenta jocurile Gameloft care vor sosi pe iPhone. Astfel, URL-ul contine acum “selected_platform=android” si dezvaluie faptul ca Android va primi in curand 8 jocuri foarte tentante pentru orice gamer.

Tom Clancy's H.A.W.X

Majoritate titlurilor fusesera deja anuntate aici, dar cu accentul pe platforma iPhone OS. Trebuie remarcat ca acest jocuri se adreseaza tuturor gamerilor, ele incluzand atat titluri sportive (Real Football 2010 sau Let's Golf), cat si jocuri de strategie (Dungeon Hunter) si jocuri de actiune (Tom Clancy’s H.A.W.X, Modern Combat: Sandstorm, Hero of Sparta si Assassin’s Creed).

Pe cand si jocuri create special pentru terminalele Android de mai mari dimensiuni? (MID-uri, tableturi etc).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×