Versace Unique, un nou telefon de lux, dezvoltat in colaborare cu LG

Autor:  | Publicat în:  LG 2.648 ori
<b>Versace Unique, un nou telefon de lux, dezvoltat in colaborare cu LG</b>Versace tocmai a anuntat lansarea telefonului Versace Unique, dezvoltat in colaborare cu ModeLabs Group. Acesta este primul terminal de lux cu ecran complet tactil si suport pentru functii multimedia avansate. Iata cum arata handsetul: Telefonul va fi...

Versace tocmai a anuntat lansarea telefonului Versace Unique, dezvoltat in colaborare cu ModeLabs Group. Acesta este primul terminal de lux cu ecran complet tactil si suport pentru functii multimedia avansate. Iata cum arata handsetul:

Telefonul va fi disponibil in retelele de magazine care comercializeaza ceasuri si bijuterii de lux, dar si in reprezentantele Versace din toata lumea, incepand cu luna iunie 2010. Versace Unique este asamblat manual in Franta si vine cu o parte frontala finisata cu ceramica de calitate superioara sau prin lacuire manuala.

Handsetul are aplicata o rama din aur galben de 18K sau incrustatii din otel inoxidabil 316. Partea din spate a terminalului este acoperita cu piele prelucrata manual si prezinta o imagine in relief a personajului mitologic Meduza. Ecranul handsetului este fabricat din cristal, imposibil de zgariat si cu raspuns rapid la comenzile utilizatorului.

Versace Unique

Versace Unique vine cu suport pentru conectivitate 3G, email, media player, o camera de 5 megapixeli, tehnologia Dolby Mobile si o baterie care rezista 30 de ore in mod playback media.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×