9 milioane de utilizatori romani ai serviciilor Internet in 2008, anunta Vodafone

1.574 ori
<b>9 milioane de utilizatori romani ai serviciilor Internet in 2008, anunta Vodafone</b>Vodafone Romania a pus la dispozitie clientilor sai noi oferte de acces mobil la email si Internet, profitand de cresterea numarului de utilizatori de Internet in tara noastra, ajunsi acum la 9 milioane, conform oficialilor operatorului. Liliana Solomon,...

Vodafone Romania a pus la dispozitie clientilor sai noi oferte de acces mobil la email si Internet, profitand de cresterea numarului de utilizatori de Internet in tara noastra, ajunsi acum la 9 milioane, conform oficialilor operatorului.

Liliana Solomon, CEO Vodafone afirma ca utilizatorii folosesc atat Internetul de pe mobil, cat si cel broadband de pe PC sau chiar dial-up. Accesarea serviciilor Internet de pe mobil, oferite de Vodafone s-a triplat de la inceputul lui 2008, afirma Liliana Solomon, citata de Dailybusiness. Si asta in conditiile in care la finalul lui 2007 existau 5.79 milioane de conexiuni la Internet in tara noastra.

Revenind la noua oferta Vodafone, compania a anuntat abonamente cu preturi ce ajung de la 20 de euro pe luna la 80 de euro, incluzand intre 100 si 400 de minute nationale, acces email, Internet si messenger (cu limita de 500 mb/luna). In plus, veti beneficia si de preturi speciale daca achizitionati un BlackBerry Bold 9000, BlackBerry 8110, Nokia E71 sau HTC Touch Pro.

Printre anunturile operatorului autohton ce ocupa locul 2 pe piata, dupa numarul de clienti se numara si lansarea lui BlackBerry Storm, care va sosi in decembrie. In aceeasi perioada a sarbatorilor vom vedea si un laptop cu branding Vodafone pe piata, o premiera pentru acest operator.

Sursa: Dailybusiness.ro

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×