Compania japoneza NTT DoCoMo anunta 22 de noi telefoane, in 4 noi serii

1.931 ori
<b>Compania japoneza NTT DoCoMo anunta 22 de noi telefoane, in 4 noi serii</b>Cel mai mare operator japonez de telefonie mobila, NTT DoCoMo a anuntat astazi ca va lansa nu mai putin de 22 noi telefoane, terminalele facand parte din 4 noi serii. Seriile sunt docomoSTYLE, docomo PRIME, docomo SMART si docomo PRO. Prima dintre acestea...

Cel mai mare operator japonez de telefonie mobila, NTT DoCoMo a anuntat astazi ca va lansa nu mai putin de 22 noi telefoane, terminalele facand parte din 4 noi serii.

Seriile sunt docomoSTYLE, docomo PRIME, docomo SMART si docomo PRO. Prima dintre acestea este destinata utilizatorilor care nu tin mortis sa aiba functii high end pe telefoanele lor, cata vreme handseturile arata bine. Celelalte 3 serii sunt adresate clientilor care prefera functionalitatea si performanta in locul lookului.

Atentia ne-a fost atrasa in mod deosebit de telefonul SH-04A, produs de Sharp si parte a seriei PRO. Terminalul aminteste de HTC Touch Pro, dar soseste cu specificatii mai avansate, inclusiv un display touchscreen TFT de 3.5 inchi, cu rezolutie de 854 x 480 pixeli si o camera de 5.2 megapixeli. Restul seriei docomo PRO este compusa din HTC Touch Pro, Touch Diamond, BlackBerry Bold si Nokia E71 cu micul sau display cu rezolutie de 320 x 240 pixeli.

Toate aceste 22 de handseturi vor fi lansate de catre NTT DoCoMo in data de 19 noiembrie, iar o ultima transa a acestor telefoane va sosi pe piata in luna martie a anului viitor.

 Sursa: Unwiredview.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×