Seria de smartphone-uri Asus ZenFone 4 ar putea debuta luna viitoare; taiwanezii amână lansarea pentru a perfecționa design-ul și aduce upgrade-uri la nivel de eficiență!

1.705 ori
<b>Seria de smartphone-uri Asus ZenFone 4 ar putea debuta luna viitoare; taiwanezii amână lansarea pentru a perfecționa design-ul și aduce upgrade-uri la nivel de eficiență!</b>Cu toate că așteptam lansarea noilor modele ZenFone 4 în cadrul târgului de tehnologie Computex 2017, această lansare a fost amânată și astăzi aflăm de ce s-a luat această decizie. Ei bine, taiwanezii de la ASUS au vrut să realizeze câteva modificări

În mod normal așteptam ca lansarea noilor modele din seria ZenFone 4 să aibă loc în luna mai în cadrul târgului de tehnologie Computex 2017, lucru care bineînțeles nu s-a întâmplat de moment ce ne aflăm aici cu un asemenea titlu. Ei bine, astăzi aflăm și care a fost motivul pentru care taiwanezii de la Asus au decis să amâne lansarea noilor dispozitive, anunțându-se totodată faptul că debutul este programat pentru sfârșitul lunii viitoare.

Totul are de-a face cu decizia Asus de a mai lucra la design și a aduce upgrade-uri pe partea de eficiență aparent. Chiar Jerry Shen, CEO-ul companiei a declarat că smartphone-ul ZenFone 4 vor sosi în trimestrul 3 al acestui an la prețuri competitive, având rolul de a readuce pe picioare secțiunea smartphone a firmei.

Aflăm că seria Zenfone 4 va avea un flagship cu display de 5.5 inch și preț de 500 dolari, variantă care ne-ar putea aduce la bord un chipset Qualcomm. De asemenea, CEO-ul a ținut să menționeze faptul că în 2018 lucrurile vor sta altfel, plănuind debutul lui Asus ZenFone 5 pentru târgul MWC 2018. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×