Seria de smartphone-uri Asus ZenFone 4 ar putea debuta luna viitoare; taiwanezii amână lansarea pentru a perfecționa design-ul și aduce upgrade-uri la nivel de eficiență!

1.690 ori
<b>Seria de smartphone-uri Asus ZenFone 4 ar putea debuta luna viitoare; taiwanezii amână lansarea pentru a perfecționa design-ul și aduce upgrade-uri la nivel de eficiență!</b>Cu toate că așteptam lansarea noilor modele ZenFone 4 în cadrul târgului de tehnologie Computex 2017, această lansare a fost amânată și astăzi aflăm de ce s-a luat această decizie. Ei bine, taiwanezii de la ASUS au vrut să realizeze câteva modificări

În mod normal așteptam ca lansarea noilor modele din seria ZenFone 4 să aibă loc în luna mai în cadrul târgului de tehnologie Computex 2017, lucru care bineînțeles nu s-a întâmplat de moment ce ne aflăm aici cu un asemenea titlu. Ei bine, astăzi aflăm și care a fost motivul pentru care taiwanezii de la Asus au decis să amâne lansarea noilor dispozitive, anunțându-se totodată faptul că debutul este programat pentru sfârșitul lunii viitoare.

Totul are de-a face cu decizia Asus de a mai lucra la design și a aduce upgrade-uri pe partea de eficiență aparent. Chiar Jerry Shen, CEO-ul companiei a declarat că smartphone-ul ZenFone 4 vor sosi în trimestrul 3 al acestui an la prețuri competitive, având rolul de a readuce pe picioare secțiunea smartphone a firmei.

Aflăm că seria Zenfone 4 va avea un flagship cu display de 5.5 inch și preț de 500 dolari, variantă care ne-ar putea aduce la bord un chipset Qualcomm. De asemenea, CEO-ul a ținut să menționeze faptul că în 2018 lucrurile vor sta altfel, plănuind debutul lui Asus ZenFone 5 pentru târgul MWC 2018. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×