OnePlus dezvăluie un nou teaser pentru flagship-ul OnePlus 5; se pune accent pe camera foto! Vedem și cum se descurcă acesta la filmare!

1.843 ori
<b>OnePlus dezvăluie un nou teaser pentru flagship-ul OnePlus 5; se pune accent pe camera foto! Vedem și cum se descurcă acesta la filmare!</b>Au mai rămas fix 10 zile până la debutul smartphone-ului OnePlus 5 și asta înseamnă că seria de materiale teaser și leak-urile continuă în forță. Astăzi vedem din partea companiei asiatice un scurt video teaser prin intermediul căruia aflăm faptul că

Cu doar 10 zile rămase până la debutul oficial, OnePlus 5 primește astăzi un nou teaser din partea companiei producătoare - material video de câteva secunde în care asiaticii ne indică faptul că telefonul se axează pe ceea ce contează, în cazul de față pe camera foto duală integrată la pachet. 

Acest material ne dezvăluie și telefonul din lateral, iar spre sfârșit avem încă o privire asupra panoului spate unde întâlnim camera foto duală cu bliț dual-tone și logo-ul OnePlus plasat la mijloc, fără vreun semn de scanner de amprente - semn că acest element va fi regăsit în partea din față. Remarcăm și butoanele fizice de control pentru volum, slider-ul mute, dar și butonul power/unlock tot sub formă fizică.

Look-ul de iPhone 7 Plus nu îl putem trece cu vederea nici de această dată și cu toate că nu am văzut deloc partea frontală, ne așteptăm la un panou cu margini înguste în jurul ecranului și la un raport screen-to-body ridicat. În cazul clipului cu numărul 2 avem o comparație video de la un concert dintre OnePlus 3 și OnePlus 5, testându-se aici calitatea filmării și înregistrarea audio care contează la fel de mult.

Cum era de așteptat, OnePlus 5 se descurcă de minune pe partea video chiar și în aceste condiții dificile de luminozitate, cu lasere plimându-se de colo-colo, dar și la capitolul înregistrare audio. Abia așteptăm să îl punem la treabă și noi, poate chiar la un concert de ce nu!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×