BlackBerry Storm este cel mai cautat telefon pe Internet

3.315 ori

BlackBerry Storm n-a sosit in magazine inca, desi il puteti comanda deja pe Internet prin intermediul magazinelor Phones4u, dar prezenta sa se face simtita puternic online, unde el a depasit terminale ca iPhone, Nokia N96 si Google Phone in privinta...

BlackBerry Storm n-a sosit in magazine inca, desi il puteti comanda deja pe Internet prin intermediul magazinelor Phones4u, dar prezenta sa se face simtita puternic online, unde el a depasit terminale ca iPhone, Nokia N96 si Google Phone in privinta cautarilor pe web.

Storm, cel mai cautat online

Graficul de mai sus vorbeste foarte clar despre preferintele publicului, el fiind realizat cu ajutorul unui screenshot al serviciului Hitwise, care arata cresterea popularitatii termenului de cautare "BlackBerry Storm" versus "Samsung Omnia", "iPhone", "Sony XPERIA" si multe, multe altele. Oare va reusi Storm sa pastreze acest interes al publicului si dupa lansarea sa, dupa cum a facut-o iPhone?

Suntem incantati de acest terminal, chiar inainte ca el sa ajunga in magazine, vazandu-i testele online si afland ca Vodafone Romania planuieste sa il lanseze in decembrie si in tara noastra. Ba chiar consideram handsetul unul destinat "petrecaretilor", de vreme ce el a debutat in cadrul unui super-party in Los Angeles, unde se aflau numeroase celebritati de la Hollywood.

Sursa: Mad4mobilephones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×