Access, primul telefon Samsung cu functii TV disponibil prin AT&T

2.052 ori
<b>Access, primul telefon Samsung cu functii TV disponibil prin AT&T</b>In vreme ce in Asia telefoanele dotate cu functii TV sunt deja standard, europenii si nord-americanii privesc aceste terminale ca pe o curiozitate. Iata ca si Samsung se alatura brandurilor care au inceput sa promoveze handseturi cu suport TV si in SUA,...

In vreme ce in Asia telefoanele dotate cu functii TV sunt deja standard, europenii si nord-americanii privesc aceste terminale ca pe o curiozitate. Iata ca si Samsung se alatura brandurilor care au inceput sa promoveze handseturi cu suport TV si in SUA, primul sau model de acest tip fiind Access.

Cunoscut si ca SGH-A827, Samsung Access este primul telefon mobil al producatorului asiatic care soseste prin intermediul AT&T. In mod bizar, handsetul include un display de mici dimensiuni, in ciuda faptului ca telefonul este destul de compact. Ne intrebam cum vor viziona posesorii telefonului programe TV de calitate pe o diagonala atat de mica. Display-ul lui Access este unul de 2.3 inch, format landscape, iar posesorilor terminalului li se promite "calitate DVD".

Access soseste dotat cu dual-band 3G, quad-band GSM, Bluetooth, microSD si o camera de 1.3 megapixeli cu suport pentru inregistrare video. Nu cunoastem pretul sau oficial, dar noul Samsung ar trebui sa fie disponibil incepand cu luna mai, prin operatorul AT&T, deci deocamdata doar in SUA. Sa fie functiile TV o recompensa pentru cei care vor stramba din nas auzind rezolutia "minuscula" a camerei telefonului?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×