Telefonul LG Vu isi dezvaluie specificatiile tehnice

Autor:  | Publicat în:  LG 3.537 ori
<b>Telefonul LG Vu isi dezvaluie specificatiile tehnice</b>Beneficiem in sfarsit de specificatiile tehnice ale mult-asteptatului telefon LG Vu, terminal dotat cu touchscreen si suport pentru servicii de televiziune mobila. Vu va sosi in 2 variante, CU920 cu suport pentru televiziune mobila si varianta CU915, fara...

Beneficiem in sfarsit de specificatiile tehnice ale mult-asteptatului telefon LG Vu, terminal dotat cu touchscreen si suport pentru servicii de televiziune mobila.

Vu va sosi in 2 variante, CU920 cu suport pentru televiziune mobila si varianta CU915, fara acest feature. Lista de specificatii continua totusi cu suportul 3G (si HSDPA), o camera de 2 megapixeli cu autofocus, display WQVGA touchscreen cu diagonala de 3 inch si 120MB de memorie interna. Veti aprecia si slotul pentru carduri microSD cu suport pentru carduri de pana la 4GB, dar si browserul HTML si bateria de 1000 mAh.

Vom afla informatii oficiale despre noul terminal LG prin intermediul reprezentantilor producatorului asiatic, dar si prin AT&T, operatorul care distribuie telefonul in SUA. Maine debuteaza CTIA Wireless 2008, in Las Vegas, show tech in cadrul caruia vom vedea si acest telefon in actiune, dar si multe altele sub brandul LG.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×