Xiaomi Mi5 Plus sau succesorul lui Xiaomi Mi Note Pro îşi dezvăluie specificaţiile; Snapdragon 820 se afla pe lista TENAA!

802 ori
<b>Xiaomi Mi5 Plus sau succesorul lui Xiaomi Mi Note Pro îşi dezvăluie specificaţiile; Snapdragon 820 se afla pe lista TENAA!</b>&Icirc;ncă nu e clar dacă acel nou model misterios Xiaomi care tot apare pe web e Xiaomi Mi5 Plus sau urmaşul lui Mi Note Pro, dar azi aflăm mai multe detalii. Misteriosul nou venit a primit certificarea autorităţii TENAA, ocazie cu care &icirc;i...

Încă nu e clar dacă acel nou model misterios Xiaomi care tot apare pe web e Xiaomi Mi5 Plus sau urmaşul lui Mi Note Pro, dar azi aflăm mai multe detalii. Misteriosul nou venit a primit certificarea autorităţii TENAA, ocazie cu care îi aflăm toate dotările.

Zvonuri precedente vorbeau despre o cameră de 23 de megapixeli în spate şi una frontală de 12 MP, dar se pare că ele se înşelau. În schimb nu ştim încă dacă zvonul despre bateria de 3500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă va fi confirmat sau nu. Terminalul ar urma să vină pe alb sau negru, cu o margine aurie, iar TENAA indică o grosime de doar 6.95 mm aici.

Acelaşi handset cântăreşte 160 de grame şi vine cu un ecran IPS Quad HD de 5.7 inch, cu protecţie Gorilla Glass 4. La bord avem şi un procesor octa core 64 bit Snapdragon 820 de 2 GHz, Android 5.0.2 ca OS şi o cameră de 13 MP în spate. În zona frontală se afla o cameră de 4 MP, de ce nu chiar una Ultrapixel, dacă e să speculăm. Xiaomi Mi5 Plus ar aduce şi 4 GB RAM şi 64 GB stocare, plus suport pentru LTE Categoria 9.

Bănuiesc că mai avem ceva de aşteptat până la debutul acestui model, pentru că nu a început încă valul de lansări al terminalelor cu chipset Snapdragon 820.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×